WIE ZIJN WIJ?

Pop, Rock, Jazz of Hip-Hop? Iedereen is welkom bij Jamstudio’s Amsterdam! 30 jaar ervaring staat tot jullie beschikking voor een perfecte repetitie. Er zijn maarliefst 12 studio’s volledig ingericht met professionele backline.

OVER ONS

Naast repeteren gebeurt er nog veel meer bij Jamstudio’s Amsterdam. Hieronder een overzicht van muziek gerelateerde bedrijven die zich hebben gevestigd binnen Jamstudio’s:

 

Jamstudio’s Amsterdam is begonnen met het verhuren van studio’s in 1991 onder de naam “Oefenstudio’s The Jam”. Al 3 decennia een begrip in Amsterdam en nog steeds toonaangevend. De naam The Jam is geïnspireerd op de Engelse punk/rock band uit de jaren zeventig. In die 30 jaar dat wij open zijn is er veel veranderd in de muziek en het maken van muziek. Repeteren bij Jamstudio’s is het menselijke contact, de goede sfeer, de goede spullen en de fijne ambiance.

Waar we voor staan is iedereen, ongeacht de muziekstijl die wordt gespeeld, een geslaagde repetitie bieden. Gewoon goed je ding kunnen doen, in een professionele studio. Dit is altijd belangrijk geweest voor Jamstudio’s Amsterdam en dit zal in de toekomst dan ook niet veranderen.

Voor iedereen die met de auto komt heeft Jamstudio’s Amsterdam een eigen parkeerplek, op eigen terrein voor slechts €1,50 per auto, per uur.

Wij zijn geen fabriek, wij zijn de Jamstudio’s!

CHECK ONZE VIBE

ONS TEAM IS…

Het team van Jamstudio’s Amsterdam is de verbinding tussen iedereen die komt repeteren en de Jamstudio’s. Dit team zal jullie op een professionele en vriendelijke manier ontvangen. Ons team staat ten alle tijden klaar om iedereen met een goed gevoel te laten repeteren en eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden.

PROFESSIONEEL

VRIENDELIJK

TOT JE DIENST

HEB JE EEN VRAAG?

VUL HET FORMULIER IN OM IN CONTACT TE KOMEN OF OM GEWOON HALLO TE ZEGGEN 🙂

LEES ONS LAATSTE BLOGS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Jamstudio’s Amsterdam.

Welkom terug!

Welkom terug!

Welkom terug! Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. De openingstijden zijn vanaf 29 augustus weer als vanouds: maandag...

Lees meer
BlIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE EVENEMENTEN EN SPECIALS